sextondeseptembertjugohundranio

Ännu en dag har gått, 16 september 2009 it is.
Idag för 26 år sedan föddes min kära syster Cathrine, stort grattis till henne!
Värst vad tiden går, om en månad fyller farsan & om exakt två månader fyller man själv 20 bast.
Det känns inte allt för längesen man tog sitt symaskinskörkort på Kattarp, eller sparkade munk utanför lilla lekan med ett glatt gäng, minns hur Jonas alltid gömde sig i häcken på den lilla grusgången eller bakom muren och hur Jocke alltid försökte campa vid bollen och hoppas på att någon skulle göra misstaget att visa sig, det brukade sluta med att det blev "Fritt fram" och vi fick välja en annan.
Inte att förglömma är hockeybilderna, hade man 10 kr på fickan gick man raka vägen in till Bertil och shoppade ett paket.
Drömmen var att öppna paketet och få Wayne Gretzky, Mario Lemieux & Brett Hull.. men det slutade alltid med att man fick sina dubletter av Patrick Roy eller någon Edmonton Oilers spelare.
Fina minnen!

Nu sitter man här idag, något sargad av sin barndom kanske, men ganska nöjd med hur saker och ting har utvecklat sig ändå.
Det kunde slutat värre definitivt, se på Lasermannen, Tomas Qvick & Josef Fritzl.
Där är jag inte riktigt idag!

Idag sitter jag mest och ser fram emot kvällens batalj på teve, Inter - Barcelona.
Det blir inte lätt för Zlatan att komma tillbaka till Guizeppe Meazza, intressant att se om Zlatan eller Etoo kommer göra någon målgest, jag tror Etoo ligger närmst ett mål och jag tror inte heller att han är rädd för att skrika ut sin glädje.
Det är även Helsingborg - IFK Göteborg i Svenska Cupen, vinnaren ska möta AIK i en cupfinal på Råsunda!

Imorgon är det dags för jobb igen, inbokad 2 dagar på Björnekulla mellan 14-22.
Nästa vecka är ännu oklart, men jag hoppas på något nytt nu faktiskt.

Allt för nu.


Tim Härestrand

Ängelholm


Robin, jag & Cathrine.


Ståaldrigstill.

Nu var det återigen ett tag sedan jag bloggade, och jag känner faktiskt att jag saknat det, det är skönt att skriva så att jag själv och 2-3 andra nära personer kan läsa, mer räknar jag inte med.

Sedan jag skrev senast har jag lyckats bryta mig loss från träsket d.vs. arbetslösheten.
Jag har börjat jobba för Adecco, ett bemanningsföretag, som hyr ut folk till behövande företag.
Jag har tillbringat alla mina dagar på Björnekulla Fruktindustrier AB i Åstorp, det har faktiskt varit jäkligt skoj, men nu går dagarna mot sitt slut.
Helt fantastiska människor där ute, de flesta dock från Adecco, utan dessa hade jag nog dött av tristess.

Vad har då mer hänt?
Jag kan inte undgå att nämna att jag varit och sett Thåström två gånger om denna sommaren, först en varm och behaglig kväll på Sofiero slott i Helsingborg tillsammans med morsan. Lite otippat att det blev just med henne, men det var trevligt, lite långdraget med Anna Ternheim dock.
Såg honom dessutom nere på Malmöfestivalen nu för inte så längesen tillsammans med Kim, Sara & Jennie.
Vi är bortskämda med att Thåström alltid gör en bra spelning, och denna kvällen var inget undantag, vilken energi och vilken pondus han visar upp! En lycklig människa fick hans gitarr dessutom.. knappt avis.

Det glädjer mig att se AIK i toppen av Allsvenskan, det är sällan en tabell ljuger och det gör det verkligen inte nu heller.
Det var längesedan AIK hade ett såhär bra lag, jag minns tillbaka på guldåret -98 och Champions League -99, det är likadana känslor jag har nu, det här laget kan gå hur långt som helst.
Förutsatt att vi slipper domare som Alain Sars. Pajas!
Det senaste nyförvärvet Flavio har visat vilken klasspelare han är, efter 4 matcher har han fått lovord.
Ivan Obolo verkar stanna, Nils-Eric Johansson har blivit en matchavgörare, Bojan Djordjic visar stort HJÄRTA, Joos Hoiveld är rena väggen där bak, Daniel Örlund spikar igen, Dulee Johnson är så elegant på sin mittfältsposition, hela laget kämpar för varann och ger aldrig upp, det är ett nytt AIK under regi av Mikael Stahre, stolta AIK!
Jag tror på mitt AIK inför varje säsong av Allsvenskan, detta året trodde jag att Elfsborg skulle jogga hem serien, 2-0 till AIK borta mot Häcken är riktigt starkt, jag känner att detta är året då det ska ske, det luktar guld!

För att nämna övriga lag, Leeds är på uppgång, 6 segrar & 1 oavgjord på 7 matcher placerar dom på delad förstaplats i League one.
Det finns ingenting som kan stoppa Leeds iår, varken på plan eller utanför plan, Leeds är tillbaka i finrummet inom kort!

Valencia har inlett ligan på bästa sätt, 2-0 i premiären mot Sevilla, följt av en 4-2 seger på bortaplan mot Valladolid.
Los Ché har enormt bra spelare i sitt lag, inte minst David Villa & Silva.
Men för att det ska räcka till guld så krävs det ett och annat nyförvärv, backlinjen och målvakten känns osäkert.
Varningens finger för Valencia!


Alla dessa fina minnen och stunder tillsammans med dig, de finns kvar.
Du kommer alltid vara den bästa.
Jag saknar dig.



Tim Härestrand

Ängelholm



Ivan Obolo






RSS 2.0